Consumer marketing

Aldrig förut har så mycket data funnits när det gäller mun-till-mun-marknadsföring/word of mouth. Alla de bloggar, diskussionsforum och chattar där varumärken avhandlas ger en möjlighet för marknaden att skapa värden som inte går att få via annan marknadsföring. Jonathan Carson på Buzz Metrics definierar WOM:

“we are talking about the conversations and commentary that consumers create. It is the person-to-person spreading of ideas.”

Redan nu används det ofta i samband med viral-kampanjer och enligt vissa byråers definition av gerillamarknadsföring så ingår att lägga upp användarkonton på populära forum och communities. (I-media Connection)

Related Posts

One thought on “Consumer marketing

  1. Pingback: hakank.blogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *