Zzzzz *tjoff* Aj!

Bra reklam är den som man kan relatera till. Ekens nya sängreklam “Det nya vapnet mot snarkning” är en sån – åtminstone för min fru. Och integrationen mellan TV-reklamen och resten av kampanjmaterialet är oerhört väl utfört. Kolla in filmen och resten på Ekens.

Visserligen påpekade min bättre hälft att vi redan har Ekens sängar och att jag snarkar ändå… efter lite research (något som dock inte framgår i den direkta marknadskommunikationen) är att det är en speciell Ekenssäng som är hi-tech och känner av snarkningar, och ställer in sig efter det.

Related Posts

One thought on “Zzzzz *tjoff* Aj!

  1. Annica Tiger

    En sådan säng borde min make ha. Men det går lika bra med öronproppar :), samt om det hörs igenom så funkar det att daska med foten i madrassen eller på annat sätt få vibrationer i madressen som den snarkandes kropp omedvetet registrerar. Vibrationerna brukar få personen att ändra läge. Funkar bra. Dessutom bra mycket snällare än en brödkavel :))).

    Annica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *