Miami går för högvarv

Crockett och Tubbs a k a Fredrik och Gustaf på Miami Advertising berättar att det går bra för byrån. November visar på en nästan 55 procents marginal. Frmgångsreceptet är gerillareklam och hög kreativ svansföring. Gustaf Inger säger i pressmeddelandet:

”Kundernas pengar ska inte bekosta ett stort, flashigt kontor med designermöbler. Vi sitter hellre trångt, på ett läge som är mer off side och omsätter kundernas pengar i starka, kreativa idéer.”

För Miami är det viktigt att lyssna på vad kunden vill och omsätta det i kreativa kampanjer, precis som de under hösten gjort för IKEA, Moderaterna, Hornbach och Elite Hotels. Miami vill jobba utifrån respekt för kund och målgrupp liksom “ödmjukhet inför uppgiften att hitta bästa möjliga lösning på ett prestigelöst sätt”. (Miamipressinfo 041210)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *