En smula stolt

Är jag efter att blivit utsedd att vara med i Annica Tigers Bloggtreklöver. Ja, just det. Den Annica Tiger. För oss som befunnit oss på nätet en längre tid är hon oerhört välkänd, de flesta av oss har antagligen använt sig av hennes HTML-sida eller på annat sätt lärt oss saker från hennes breda erfarenhet. Bland annat var hon en av de första svenskar som använde reloaden och var oerhört aktiv inom Tjejringen, för att lyfta fram kvinnliga webbkreatörer och kvinnor på webben.

Related Posts

4 thoughts on “En smula stolt

 1. Annica Tiger

  No rodnar jag.

  Tjejringen är dock Marinas verk och baby.

  HTML-guiden har dock säkert peppat en och annan under årens gång, samt kanske mitt engagemang på webben under årens lopp.

  Det får jag fortfarande tack-mail om. Det är alltid lika kul att läsa att folk har startat på HTML-guiden, lärt sig göra hemsidor och utvecklat det så mycket att de fått som webmaster eller informatör. Där kan jag vara mindre blygsam :).

  Tack själv för en intressant och mycket läsvärd blog.

  Annica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *