A Deutsch behavior

“I can kick the ass of any CEO in advertising.”

Donnie Deutsch är en explosiv urkraft enligt många i hans omgivning. När Deutsch utsågs till årets byrå uttalade han att han är bäst.

Han och byrån har gjort prisbelönt reklam i många år och vinner kunder som Pfizer, Ikea och andra stora reklamköpare på löpande band. New York Metro skriver en lång biografisk artikel om honom och byråns framgångar.

Samarbeten med Simmons på Def Jam, nittiotalets testosteronbyrå, den smått fascinerande blandningen av slick-smart bizniz och kreativ extravaganza och hans omåttliga framgångar från scratch är alla delar av historien om Donny Deutsch. Den om grabben från Queens som kanske är den sista av de riktiga “ad-men”. (New York Metro)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *