Barda är ett klipp för hårmodetidning

Jean-Pierre Barda ska bli chefredaktör för tidningen Hair, style & beauty. Trots frånvaro av tidningsbakgrund ansåg Patric Ekelius, förlagschef på First Publishing Group att herr Barda hade vad som krävdes:

– Från början var tanken att han skulle vara med i en referensgrupp för tidningen. Men när jag insåg att våra tankar kring tidningen var så lika, bestämde vi att han skulle få axla hela rollen.”

(Dagens Media)

Jag trodde inte på det när jag såg det men det verkar tyvärr vara helt sant. Jag har inget emot JP Barda personligen men det här luktar PR lång väg. Eller så har FP för mycket pengar och känner för att slänga iväg det på en dödfödd idé. Nån jävla ordning får det väl vara! (sa han som fick jobb som planner och copywriter utan utbildning…)

Related Posts

5 thoughts on “Barda är ett klipp för hårmodetidning

  1. Dab

    Som gammal hårmodell till Barda (champis) så kan jag bara säga att ingen har bättre koll på hår och mode i Sverige idag, det är också få som kan som han leda en stor grupp genom allehanda utställningar/shower/visningar samtidigt som han kavlar upp armarna själv. Jag tror faktiskt att han kommer göra ett bra jobb, helt allvarligt.

  2. N/.

    Jag tror att han vore perfekt som referens, idégivare osv… men chefredaktör? Det innebär en hel del annat jidder som jag tror att Barda klarar sig utan.

  3. Dab

    alla komplimanger han gav mig betalade sig till slut. ;))) (Minns nån scen där han kallade över en annan för att -“titta här, jättefin tunn hy, som inte behöver som mycket, som du skall sminka såhär…” varpå han kakade på mig mer smink än jag sett i min livstid. hahahaha. Jag är road än idag av det.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *