McDonald’s slår tillbaka

För att slå tillbaka mot filmen “Supersize me” har Svenska McDonald’s valt att gå ut med ett öppet brev (i form av ett brickinlägg) i de stora dagstidningarna. Det är VD Karen Bishop som skriver att i 99 fall av 100 äter människor någon annanstans än på McDonald’s och att vissa rätter hos kedjan faktiskt har lägre kalorivärde än många traditionella rätter. (Dagens PS)

På hemsidan fortsätter McDonald’s sin motkampanj under “Våra tankar om filmen Supersize me”. Bland annat påvisar man att Morgan Spurlock, som gjort filmen, valde ett rätt märkligt sätt att bevisa att McDonald’s mat som hälsofarlig genom att jämföra med Soho Whaley som gjorde ungefär samma sak men räknade sina kalorier som hon fick i sig. Jämförelsen finns hos CFIF. Han gick upp massor och blev sjuk, hon motionerade och gick ner åtta kilo.

Lassieklubbsvarning: min chefs lillebror heter Magnus Wikner…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *