Heimer i mål

Catarina och Anna växlar i Eldris

Glatt möte.

Anna är lycklig att hennes milslånga sträcka är till ända och Catarina är lycklig över att äntligen få gå ut på sista sträckan mellan Eldris och Mora.

Heimer & Company Reklambyrå vann reklambyråklassen i Vasastafetten. Visserligen var vi den enda reklambyrån som ställde upp med ett lag men ändå.

När det gäller konkurrensen med resten av de tävlande gick det kanske inte så bra, men vi fick bra platser vid målgången, eftersom det då tunnats ut med folk vid den för Vasaloppet klassiska rakan innan mål.

Bra jobbat av de som sprang. Själv var jag moraliskt tvivelaktigt stöd. Kerstin & Kerstin, Anna och Catarina, och sex stycken inlånade löpare genomförde eventet med glans. Både av svett och ära.

Listan har kommit och det står fortfarande klart att Heimer & Company vann reklamklassen. Inga andra byråer har varit med. 9 timmar och 28 sekunder blev den sammanlagda tiden och vi kom in som lag #210 i öppen Mixed-klassen. Om man av någon anledning vill veta av hur många lag får man kolla själv på Vasastafetten 2004 – Resultat

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *