Goodmorning re-writer

Dagens Media har vaknat till när det gäller frågan om Peter Borgström och NYT. Tyvärr verkar DN välja att fortsätta tro sig vara kejsare och fortsätta att säga “allt är lugnt se vilka fina kläder jag har”.

DN:s chefredaktör, Jan Wifstrand tycker att Michael Moynihans kritik mot Peter Borgström är relevant, men att den borde ha kommit till hans kännedom tidigare.
– Möjligtvis kan det vara så att Expressen eller Moynihan tror att vi tystar ned. Men mellan Peter Borgströms första artikel och den tidpunkt där vi fick kännedom om problemet hade det gått ett halvår. Det är inte relevant för läsarna att publicera en ursäkt nu sex månader efter att misstaget har skett, säger Jan Wifstrand.

(Dagens Media)

Vad säger man?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *