Bloggosfärens Manpower

Jag läser om hur Jonas Morian söker en semestervikarie för sin blogg Promemorian. Och är det något jag lärt mig under de år jag bloggat så är det vikten av kontinuitet av postningar. Och onekligen har bloggarna en helt annan ställning idag när man kan skapa tjänster som blogsitter.net. Där finns vikarierna – ett sorts bloggosfärens Manpower.

Andra tips ger Performancing.com: Tips for Avoiding Summer Blog Death

Related Posts

5 thoughts on “Bloggosfärens Manpower

  1. Patrick

    Fast då infinner sig ju frågeställningen om det är bloggen eller bloggaren man läser. För mig är det givet att det är det senare.

  2. Pingback: Beta Alfa 2.0 » Signaturen Nisse

  3. Jonas Morian

    Visst är det viktigt med kontinuitet. Just därför kommer min vikarie väljas med omsorg – läsaren ska kunna känna igen sig. Förra sommaren sköttes uppgiften galant av en kille som sedan dess tyvärr slutat blogga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *