Svenska Designpriset inte inspirerande

Konsult- och utbildningsbyrån Batteri har bråda dagar då deras nyinstiftade tävling Svenska Designpriset blivit en succé. Ansvarige AD och ägaren Dick Ander förklarar att man mer eller mindre vadar i bidrag. (IDG.se)

Man blir inte speciellt inspirerad av den extremt rudimentära sajt de skapat för tävlingen…

Related Posts

3 thoughts on “Svenska Designpriset inte inspirerande

 1. O.S

  jag håller inte med om detta. Det finns inget bättre än siter som verkligen ger mig det jag vill ha; informationen. Svart på orange är ok att läsa, jag hade föredragit svart på vitt i och för sig. Enkel design for president.

 2. N|. Post author

  Är det någon motsättning att faktiskt göra en snygg och formmässigt njutbar sajt och samtidigt se till att all information finns där? Jag tycker inte det. Varumärkesmässigt är det rätt udda att göra en sån här sajt för ett pris som handlar om Design.

 3. agaton

  Designgrunden fungerar med svart på orange men de kunde ju åtminstone gjort en snygg logga (inte .gif!), en bättre meny och bättre typsnitt.

  Informationen är väldigt bra men den ska också framhävas. Vilket den inte riktigt gör på designprisets sajt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *