PR-branschen inkompetent eller vital?

yastory påpekar i en kommentar att det finns två perspektiv på att PR-branschen har två branschföreningar: att det är en vital bransch och därför rymmer diverse meningsskiljaktligheter, eller att hela branschen är fullkomligt inkompetent. En undersökning av Regi på uppdrag av DI visar att kunderna är missnöjda. Var tredje kund menar att de vill byta PR-byrå under kommande året. Mikael Kärrlander, projektledare på analysföretaget Regi säger:

Den mest tydliga kritiken vi ser i årets undersökning är att kunderna kräver att pr-byråerna ska bli bättre på att redovisa effekterna av sitt arbete.

PR-branschen upplever nu det som reklambranschen då och då upplever: “den stora kundvandringen”.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *