Coca Cola har för stor garderob

Namingbyrån Igor International har samlat ihop alla Coca Colas slogans, taglines och jinglar. Och CC har valt att sätta upp en blog i Australien för att marknadsföra Coke Zero – ett försök till stealthmarketing med sikte på unga män. Money har redan gjort en bitsk kommentar om det hela och de tipsar också om en analys av läskedrycksföretagets strategi från Laura Ries där hon sågar strategin jäms med fotknölarna:

The idea behind Coca-Cola Zero is to attract young male consumers who shun beverages with the word Diet on them. I guess we are assuming young men are really stupid. Any one who has finished the fifth grade can figure out Coca-Cola Zero is the same as Diet Coke! […] All these Coke line extensions are really doing is confusing customers. The Coke brand is becoming the Chevrolet of the soft drink world.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *