Persson vill stämma Moss

H&M:s ägare Stefan Persson vill stämma Kate Moss för all skada hon åsamkat varumärket, och den försening som hennes snortande skapat för släppet av Stella-kollektionen. (Expressen)

H&M är på väg utför. Jag skulle sälja aktierna om jag hade några. Varför?
1. Usla PR-rådgivare. Att man först går ut med att ge Moss en andra chans, och sedan – när det gruffas bland konsumenterna – fimpa henne är uselt pr-arbete. Att nu också börja att sparka på den som redan ligger (dvs. Moss) visar att hela pr-planen är ett virr-varr. Att efteråt stänga igen helt och tappa transparensen visar att man som företag inte har någon koll på vad som är viktigt för den målgrupp som skapar “buzz” runt varumärket.
2. Generation MeWe/Generation Y gillar små varumärken och de gillar transparens – ett företag som faktiskt är ärligt och sant vinner hjärtat hos den nya köpstarka generationen.

3 thoughts on “Persson vill stämma Moss

  1. Max

    Stefan borde ge henne en medalj istället. Sällan har väl media skrivit så mycket om just denna ekiperingsfirma som nu och dessutom låtit dem stå där med hög moralisk svansföring. Till exempel i Japan, där H&M inte ens har någon närvaro, har tidningarna skrivit om dem i dagar.

  2. terLag

    Hade ju varit mer positift om dom hade gått in och hjälp henne komma från knarket. För att varva det sedan med H&M mot knark kampanj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *