Söndagslänkat

Företaget Pretec har skapat det geekigt ultimata smycket: ett minneskort att ha runt halsen, eller i örat eller – whatever. Upp till 1 GB – vilket innebär att man kan bära med sig såväl hela fotoalbumet som hela CV:n…

Jag vet inte hur ni har det på era jobb men hos oss är det nödvändigt med åtminstone en fläkt sommartid. Åtminstone på övervåningen där ateljén sitter (och där jag alltså sitter trots att jag är planner :)). Den här grejen är lysande: Ultra Frosty Pack, Low Budget AC. Jag tänker nog införskaffa… (via Gizmodo)

Jag kunde inte hjälpa det men jag fastnade för det här… för att det var en sån snygg telefon som användes som exempel ;). Plus att det är lite cool agent-känsla över “hölstret”. (via Gizmodo igen)

Läs också Barczyks metafysiskt metaforiska perspektiv på dagens telefoner…

Så lite möbler så klart. Vad annars när det är söndag?

The stitch-chair är lite IKEA – sy ihop din egen stol liksom. (via MoCo-Loco)

8 thoughts on “Söndagslänkat

  1. N|.

    Mmm… själv har jag haft min i tio år – det är sannerligen en förlustaffär. But you can’t live w/o them ;)

  2. Pingback: Mickey J Barczyk

  3. Pingback: Annas blog feat. Mel E

  4. Pingback: Annas blog feat. Mel E

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *