PR-miss

Så här gör man inte bra PR. Hela grejen handlar om att man samlat in namnunderskrifter för bättre sjukvård i Avesta. Men bilden från överlämnandet av namnunderskrifterna motsäger hela grejen – det ser mer ut som de överlämnar en present till Alf Johansson som tack för fina tjänster.

Regel 1. Låt inte klantiga landsortsfotografer förstöra ert PR-upplägg.
2. Om det är allvarliga saker – le för fan inte!(Sveriges Radio – Dalarna och Falukuriren)

Related Posts

2 thoughts on “PR-miss

  1. Markus

    Vet inte om man varken kan eller ska skylla det här på landsortsfotografer, varför skulle de varit klantiga om nu de som lämnat listan står och ser ut som om de vunnit på lotto… :-) Tycker inte det är en pressfotografs jobb att sköta någon annans reklamkampanj… Och varför skulle det ha betydelse att det just är en landsortsfotograf? Varför inte skriva “låt inte en klantig fotograf…” eller menar du att det är ett fenomen hos just landsortsfotografer?

    Markus
    Tidigare “landsorts”-fotograf

  2. N|.

    Japp. Jag menar “landsortsfotografer”. Inte nödvändigtvis i geografisk mening utan mer inställning till en bild… “Så ler vi lite…”. Jag bor på landsorten. Jag har blivit fotograferad ett antal gånger. Och alltför många gånger har jag och fotografer nästan blivit osams på grund av att jag har en idé för bilden…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *