Amerikansk byrå med indiska kreatörer

Det är inte bara telefonsupporter och programmering som outsourcas. Reklambyrån Banerjee & Partners väljer att skapa en modell där själva den kreativa produktionen sker i Indien, av indiska kreativa team. Själva koncepten kommer att skapas så nära kunden som möjligt och därmed skapar man en global byrå med kontor i New York, Bangalore och Bombay. Ägaren Banerjee, som jobbat med de stora byrånätverken, ser det hela som dubbelvinst för kunderna:

“Our pitch will be on quality because that’s our strength. It just happens that the client will save 40 to 60 percent of their dollars, […] “We are not in the business of outsourcing; we are in the business of creating great advertising.”

(ClickZ)

Related Posts

One thought on “Amerikansk byrå med indiska kreatörer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *