Charlotta gör en halv pudel

Veckan största diskussion måste ha varit om Veckorevyns utlottning av läppförstoring i samband med deras sjuttioårsjubileum. Efter stor press – där bland annat blogosfären fungerat likt ett traditionellt mediadrev (kolla själva – några axplock: Hedgehog in a storm, Ida, Linda, Ebbs, liksom Media Culpa som dock tar en lite mer modifierad position.) valde Veckorevyns chefredaktör Charlotta Gustafsson att göra en halvpudel trippelaxel i sidled. Saken har tagit upp i nyhetssändning, soffprogram och fan och hans moster.

Jag själv blir inte upprörd. Veckorevyn är en kommersiell produkt som lever på att ge konsumenten vad konsumenten vill ha. Inte att utbilda i politisk korrekthet. Som marknadsförare har jag svårt att tycka att VR egentligen gör något fel – men jag tycker det halva pudel-stuntet som Charlotta valde att göra är märkligt.
Kan ingen lära den kvinnan PR?

Related Posts

7 thoughts on “Charlotta gör en halv pudel

  1. lord Fredruk.

    Kan inte någon ge Charlotta en hjärna? Groddrottningen borde åtminstone ha en politisk rådgivare. Och folk vet inte vad folk vill ha. Det är upp till bl a Charlotta att tala om för folk vad de vill ha. Det har ju gått lysande hittills.

  2. jens

    Jag håller med researcher om och har inga moraliska problem med att lotta ut stora läppar. Det är en fri värld så låt folk (lurade eller ej) få trycka in saker i kroppen.
    Stoppa moralen i papperskorgen!!

    mvh/jensa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *