GoDaddy vann och förlorade och vann

Statistik är att likna med en sorts sociopati. Enligt statistiken var GoDaddy.com förloraren i reklamkampen under Super Bowl (ett spel som liknar Risk men med livet som insats). Vinnare var Anheuser Buschs reklamspottar för Bud Lite. (Ad Age)

Enligt ryktet valde också NFL att lyfta bort GoDaddy-spoten från reklamen under fjärde quartern. Det är extremt ovanligt att de väljer att plocka bort reklaminslag som redan sänts och som getts klartecken av TV-bolaget. (CNN tipstack till Leslie)

I GoDaddy-spoten var det en sexig tjej. I Budweiserspotarna var det sexiga tjejer. I GoDaddy-spoten pratade kvinnan. Det gör de sällan i Bud-spotsen. Det förklarar saken.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *