Uppdatering: Wallström har en riktig blog

Inom blogosfären har det diskuterats vad en “riktig” blog är. Många menar att en kommentarsfunktion är vad som skiljer en blog från en kolumn. Kritiken mot SvD:s ledarblog och andra liknande är just att det finns ingen chans att kommentera. På The European Commission – Vice-President Margot Wallström: my blog har man implementerat kommentar-funktionen vilket bör göra den till en riktigt blog. (tips från Life de Luxe)

Related Posts

One thought on “Uppdatering: Wallström har en riktig blog

  1. Annica Tiger

    Undra hur länge hon kommer att ha kunna ha kommentarsfunktionen på? Det lär bli en hel del spam så småningom, kanske rent av illvilliga inlägg. Modigt gjort i alla fall.

    Annica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *