Forma framtiden

ICA Förlaget byter namn till Forma Publishing Group och har fått en fylld kassakista och ägarnas välsignelse för uppköp av nya titlar. Forma Publishing Group ska stå självständiga gentemot ägarna vilket namn bytet symboliserar.

– Vi har en mycket stark ekonomisk situation, vi gör mer än 50 miljoner i vinst i år. Våra ägare har en extremt stark kassa, och den vill man gärna sätta i arbete. Vi kommer att vara väldigt aktiva i jakten på affärer där vi kan tjäna pengar. På uppköpslistan står allt från hela förlag till enskilda titlar.

(Resumé)

Se där. Det lite udda är att ICA förlaget släpper nyheten trots att de inte har några domäner bokade. Hur bra är det? Nån som ska säga till ASABailey?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tidningar blir spin-off

Att TV-mediet är starkt är knappast någon nyhet. Det intressanta är hur många program får spin-off i printvärlden. Äntligen hemma har funnits som tidning i ett par år (och läggs nu ner på grund av programmets nya inriktning) och nu startar Egmont en produktion av en printversion av När & Fjärran. (Resumé)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *