Reklamen missar målet

Clear Channel skär inte bara bort sina mest omtalade radiostjärnor utan skär också ner andelen reklam som sänds.

the nation’s largest owner of radio stations basically conceded it has overdone the commercials. San Antonio-based Clear Channel Radio, which owns six Pittsburgh-area radio stations and 1,200 nationwide, said it will cut the amount of ad time per hour and the length of commercials packed into one ad break starting in January.

(Designlog)

Ungefär samma upplevelse som svenska reklamradiostationer fått efter hand. Själv förstår jag inte varför man envisas (förutom att reglerna för koncessionerna säkert är skrivna på något underligt sätt) att köra reklamblock istället för att köra korta enskilda spottar oftare. Fr a när det handlar om radio är ett par minuters reklamblock en garanterad kanalbytare för konsumenten.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *