Pommac räddad. Dab kan komma hem igen.

Carlsberg vänder och relanserar Pommac. Läs också om läskens historia i Sverige i Aftonbladet.

Related Posts

4 thoughts on “Pommac räddad. Dab kan komma hem igen.

 1. Dab

  *hohoho*

  Är det lite New Coke över det hela? Nu påmindes hela Sverige att de gillar Pommac och vill ha den…. Gratis reklam! ;) Var det planen från början månne?

  Som P&G är så duktiga på bör Carlsberg skära sig vad det gäller att få ut Pommac i butikerna. Det räcker inte med att ett par kunder tjatar på sin ica-butik att ta hem och ställa fram ordentligt, de flesta kunder är inte så märkestrogna att de gör märkets jobb åt dem. Kom igen, se till att ni står FÖRST i hyllorna på 7-11, pressbyrån och matbutikerna nu Carlsberg medan folk minns att de vill ha.

  Och för gud skulle, fler alternativ än Magnumflaskan. Jag vill hälla i mig en pommac på tunnelbanan, det är inte bara småbarnskalas man köper det till.

 2. N/.

  Det kunde ha varit PR. Men jag tror inte det. Helt enkelt tror jag att Carlsberg tänkt låta Pommac försvinna i tysthet men någon nosade upp nyheten och “pow” så var den ute och Carlsberg borde verkligen rida på gratis-reklamen ett tag. Sen kan de låta Pommac försvinna :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *