Pommac blir kvar?

Carlsberg har blivit överraskade av den senaste tidens vådliga uppmärksamhet över att de ska sluta att sälja Pommacen. Dessutom funderar man på att låta Grappo och Trocadero försvinna. Carlsbergs informationsdirektör Stefan Bremander menar att det är de stora varumärkena och dagligvaruhandelns egna varumärken som gäller på läskmarknaden:

– Utvecklingen går mot ett fåtal stora varumärken, så att leverantören kan fokusera sitt arbete. Dessutom har ju handeln tagit fram egna varumärken som de arbetar med.”

(Dagens Media)

Grappo? Vad ska man då blanda grogg med?

Related Posts

6 thoughts on “Pommac blir kvar?

 1. Annica Tiger

  Trocadero är min favorit och den får de inte ta bort. :) Skämt åsido – jag förstår deras resonemang. Det som inte säljer är inte lönsamt, sedan får var och en vara hur nostalgisk som helst, det hjälper inte om inte man samtidigt köper Pommac och Trocadero. Hyllvärmare vill varken bryggeriet eller handeln ha.

  Annica

 2. Dab

  Hello, My name is Åsk and I’m a pommoholic.

  Nej men allvarligt, den *enda* läsken jag köper skall de ta bort. Faen.

 3. Linda

  Neeeeeeeeej… Grappo är ju en klar favorit! Jag har Grappo som bakrundsbild på min dator, jag samlar på Grappo-flaskor.
  Varför ska dom ta bort Grappo som så många älskar? Jag är mycket besviken.

 4. N/.

  Linda. Du får helt enkelt köpa ett domännamn och sätta upp en rädda Grappo nu sajt du också. Jag gillar också Grappo – framförallt som groggvirke ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *