Ingen feministisk Karl direkt

Karl Lagerfeld är en diva. Efter H&M-svängen har uppenbarligen Karl Lagerfeld fått lite kalla fötter och vill återta lite av sin attityd. “Snobbism i anti-snobbismen”.

I tyska Stern har han uttalat sig om att han är besviken på att H&M har gjort hans kläder i för stora storlekar.

“- De obegripliga besluten som fattats av direktionen i Stockholm gör att jag tappat lusten att över huvud taget göra något liknande i framtiden. Till exempel tycker jag inte om att den har gjort vissa plagg större fast jag eftersträvat ett mode för smala, slanka människor.”

(DI.se och Dagens PS)

Jag tycker hela H&M by Karl Lagerfeld-grejen blir mer och mer fascinerande. Det är ett helt underbart PR-jobb gone totally weird.

Related Posts

3 thoughts on “Ingen feministisk Karl direkt

  1. Annica Tiger

    Fast såldes inte kläder till män också? På TV såg jag flera killar blev intervjuade och sade att de hade handlat järnet. Jag misstänker att det är mer snobbism än feminism :).

    Annica

  2. Elisabeth Johnsson

    Karl Lagerfeld visar ett tydligt beklagligt förakt för överviktiga personer som står helt i kontrast med H&M:s värdering om medmänsklighet och människors lika värde. Jag kan inte låta bli att reagera på ett sådant omoget uttalande från en vuxen person som är dubbelt så gammal som mig själv.Tack Gud att jag avstod från hans HM-kollektion!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *