AsaBailey talks bullshit

Kommer ni ihåg Ogilvy-stunten som Asabailey gjorde för ett tag sedan. Nu försöker byrån att få diverse bloggar att skriva om en intervju i PR Week. Problemet är att de ger helt galen historik. De ger Steve på Adrants credit trots att han (som vanligt) är ett helt dygn senare än Adland.

Snacka om att Asabailey tappat all sin cred. Åtminstone här. Don’t come here – you’re most bullshi*tt*ng. (Cup of Java och AdLand)

Related Posts

2 thoughts on “AsaBailey talks bullshit

  1. ASABAILEY

    I hope this can server as a googlebomb. I’m going to write ASABAILEY wherever I can and hope that the resume of their fuckups these past weeks shows up as the first hit on google, when one searches for ASABAILEY. Try it, it might even be fun. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *