Igen!

Partypingla med två datorerKommer ni ihåg tjejen från datorgiganternas reklam? Hon har dykt upp igen! Och den här gången går hon på State University of New York in Albany som blivit utnämnt till bästa partyuniversitetet i USA. (CNN)

Dell och Gateway (fr a den senare som valde att ha bilden kvar) är knappast glada idag. Det kan knappast ses som värdehöjande för ett varumärke som vill sälja datorer till ungdomar inför deras skolstart. Och ännu ett bevis på att foton hos bildbyråer inte alltid är någon hit att använda.

Greedy Girl har gjort lite research:

But after doing some research, I found out why this particular stock image girl is so popular… There’s just not many good stock photos of back to school pictures for college age people. Many of the ones featured on Getty are dated or too posed.

(Greedy Girl)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *