Ofcom ger Now på pälsen

Kändistidningen Now har fått på pälsen av Ofcom, en av brittisk medias regeldomare: “the ad had breached the standards code relating to protection of privacy and exploitation of the individual.”. Det är en annons för tidningen där en man vaknar upp och säger: “I början av kvällen såg du ut som Jennifer Aniston men tre timmar senare blev du den fabulösa Jessie Wallace.”

Det är Jessie Wallace själv som lämnat in klagomålet till Ofcom och menar att det är ett brott mot hennes personliga integritet att använda hennes namn.

Jessie Wallace, en av stjärnorna i Eastenders, är känd för sitt något omstörtande festande och hon har både dragit på sig avstängningar från BBC och ett treårigt körförbud efter att ha kört full. (MediaGuardian)

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *