App Lapp Sa Att Du Slapp

Annonsörsföreningen och Reklamförbundet har kommit med riktlinjer för hur pitcher bör gå till.

“- Annonsörerna och reklambyråerna behöver vägledning. Därför har vi tagit fram dessa nya rekommendationer. Nu hoppas jag att parterna använder detta nya hjälpmedel så att vi kan få fler professionella byråvalsprocesser. ” säger Anna Serner i pressmeddelandet.

Riktlinjerna innehåller bland annat förslag på begränsning av antal deltagande byråer, hur arvodering bör gå till (och att den bör finnas) liksom sekretessordning och hur briefar och liknande bör se ut. Senast trettio dagar efter pitchtidens utgång ska deltagande byråer ha meddelats om vem som fick jobbet. Ordning och reda. (Annonsörsföreningen och riktlinjerna (pdf))

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *